Info geometrische vormen

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9187″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Het merendeel van onze collectie is te verkrijgen in een aantal verschillende afmetingen waardoor deze voor elke muur passend is. De vormen zijn gemaakt van Russische berkenhout en D&D zwart MDF en worden uit één stuk gefreesd met een standaard dikte van 9 mm. Dit is ook de standaard kleur waarin we de vormen leveren. Onze Geometric varianten zijn gemaakt uit D&D zwart MDF en zijn maar liefst 18 mm dik en dat betekent meer diepte. Dit maakt het design nog stoerder en robuust.

Al onze geometrische vormen zijn voorzien van een haakje om hem op te hangen. De kolibri heeft geen haakje, deze kun je het beste ophangen aan een spijker.

De FBRK. Wereldkaart, Pauw en Kraanvogel bestaan uit twee delen en hierbij leveren wij standaard gratis ophangplaten.

Onze geometrische vormen zijn altijd te herkennen aan het leertje met ons logo erop.

Wax kleuren

In ons assortiment hebben wij 10 wax kleuren.
De Pauw en Kraanvogel bestaan uit twee delen en hierbij zijn verschillende kleurcombinaties mogelijk ook hebben deze een extra keuze voor saus kleuren.

De kleuren van onze geometrische dieren en vormen op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Montage instructie: Ophangplaat

Stap 1: Verwijder de beschermfolie (indien aanwezig). Ontvet daarna het gedeelte waar de ophangplaat bevestigd wordt, dit doe je met schoonmaakalcohol of ammonia (verdund met water).
Tip: Gebruik geen zeep of dergelijke.

Stap 2: Verwijder de sticker aan de achterkant zodat de plaklaag tevoorschijn komt. Om een optimaal eindresultaat te kunnen behalen wordt er een kamertemperatuur geadviseerd.

Stap 3: Plak de montageplaat op het zojuist ontvette gedeelte, druk deze gedurende 20 seconden goed aan.

Stap 4: Ondersteun de montageplaat gedurende 60 minuten met een object van 15 kg. Dit is van belang om de plaklaag te laten uitharden.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”6675″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]